Специалния даде ултиматум на Рууни

Жозе скочи на Мойс за драмата с нападателя

Специалния даде ултиматум на Рууни | StandartNews.com

Манчестър. Жозе Моуриньо удари по масата и даде 48 часа на Уейн Рууни да реши дали иска да играе за "Челси", или да остане в "Манчестър Юн". Специалния каза това след скучното 0:0 на "Олд Трафорд" срещу "дяволите". "Писна ми да чакам. Рууни има 48 часа да реши ще дойде ли при нас или не. Сезонът започна. Той е отличен играч и аз ще се радвам, ако го имам. Но тези протаквания ме нервират много", изригна Специалния след мача, който бе официален дебют за Дейвид Мойс на "Олд Трафорд". "За цялата тази драма обвинявам Дейвид Мойс. Той трябва да излезе и да каже какво става. А не да говори само как не е отправял оферта за Гарет Бейл", допълни още Специалния.

По трибуните на "Олд Трафорд" пък хората умряха от скука по време на двубоя. Привържениците и на двата отбора решиха да се позабавляват, като скандират името на Рууни.

В същото време звездата на "Байерн" Франк Рибери разкри в интервю за "Кикер", че лично Моуриньо се е опитал да го привлече в Лондон това лято. "Ние често си говорим с Жозе. Приятели сме. Между нас има страхотно уважение. Това лято той ми се обади и ме попита дали искам да играя при него. Аз му отказах, тъй като обичам "Байерн" и искам да продължа да ритам в Германия. Очаквах да ми се разсърди, а той дори ме поздрави за решението ми", каза Рибери.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай