Ски и минерално СПА – очаквано добра комбинация

Pulse Therme e едно от най-притегателните места за СПА туристите на целия Балкански полуостров

Ски и минерално СПА – очаквано добра комбинация | StandartNews.com
  • С отварянето на термалния СПА комплекс Pulse Therme в село Баня любителите на ските в Банско вече имат своето уникално място за релакс, само на няколко километра от снежните писти.
  • От около месец в село Баня, Разложко, заработи новият СПА център -  Pulse Therme. Това е най-големият термален комплекс в България, предлагащ голям разнообразие от открити и закрити СПА съоръжения.

    Pulse Therme ясно се заявява като едно от най-притегателните места за СПА туристите на целия Балкански полуостров. Общата му площ е около 5000 м2, като предстои да се разшири до 6500 м2, разпределени върху 3000 м2 закрита и 3500 м2 открита минерална СПА зона. Всички съоръжения са захранени с минерална вода от собствен термален извор. Това е едно от отличителните предимства на комплекса, разположен в един от най-богатите на минерални извори региони в България, в близост до ски курорта Банско.

    Pulse Therme е разположен на територията на Grand Therme Resort и може да се използва свободно от гостите на Grand Hotel Therme. Но СПА центърът е отворен и за външни посетители, като дневен пас за посещение може да се резервира много лесно по телефона или онлайн през сайта на комплекса.

    Лесният достъп и близостта до Банско превръщат Pulse Therme в перфектното място за релакс след ски за всички любителите на зимните спортове, посещаващи района. Всички те вече ще имат прекрасна възможност да се възстановяват по най-приятния начин и да се зареждат с нови сили след всеки ден, прекаран по снежните писти.

    Времето, прекарано в Pulse Therme, обещава да бъде време на истинска СПА еуфория с изобилието от съоръжения и терапевтични процедури, които може да се използват.

    Вътрешният басейн „Волкано“ предлага много приятна релаксираща атмосфера и моменти на сладък релакс край камината. От него се откриват панорамни гледки към планината и към басейните на Луната и Аполон, разположени в откритата зона на комплекса. През целия ден, и особено привечер, надигащата се пара от топлите минерални басейни създава усещането, че се намирате в антично СПА светилище и подчертава връзката между небето и земята тук – насред природата.

    Гостите на Pulse Therme може да се насладят също на енергизираща Кнайп терапия, да се поглезят с емоционален душ с хромотерапия или да се потопят в деликатния аромат на лавандуловата сауна. А това са само част от многото възможности за пълноценен релакс, които се предлагат тук. Всички те са съчетани в прекрасна хармония, която изразява връзката между всички природни сили – вода, въздух, земя и огън. А луксозният интериор елегантно допълва всичко това, за да внесе модерна нотка към традиционните СПА процедури, познати от векове.

    Освен с впечатляваща комбинация от термални съоръжения Pulse Therme разполага и със специално Drink&Taste кътче - Aperi Therme. В него гостите може да се заредят със сили с разнообразно брънч меню през деня, или да се отпуснат в уютната обстановка на нощния бар вечер, когато това място се превръща в party-зоната на СПА комплекса. В петък и събота в Aperi Therme гостуват DJ-и, за да създадат още по-приятна клубна атмосфера за забавление с най-актуалните музикални хитове и светлинно шоу.   

    Огромният минерален СПА център работи целогодишно и предлага възможност за релаксиращо бягство от натовареното ежедневие през всички сезони. През зимата неговата притегателна сила е неустоима. А изживяването в топлите минерални басейни, заобиколени от снежната белота, е неописуемо, както ще се убедят всички, решили да си подарят един ден на релаксиращи СПА преживявания в Pusle Therme.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай