Петък,

Сираков: Оставих ви да разкъсате Диксън като чакали

От: Владислав КОЛЕВ -
444
Сираков: Оставих ви да разкъсате Диксън като чакали
A
A
A

Собственикът на „Левски“ Наско Сираков застана пред медиите преди старта на подготовката на "сините" за новото първенство. Той говори и за селекцията на клуба, както и за преговорите с Джоузеф Диксън.

„До края на тази седмица ще имаме повече яснота. Изпратен ми бе документ от финансова институция, американска, за инвестиции за над 150 милиона долара. Като всички в тази държава и аз съм Тома Неверни. Даден е документът за проверка. Надявам се до 2-3 дни да има повече яснота по въпроса“, обясни Сираков.

"До сряда ще имаме 100 %, американска банкова институция не дава такива документи под път и над път, това ми дава надежда. Той (Диксън – бел. ред.) е единственият човек, който е проявил интерес към акциите на отбора".

"Срещал съм се Мъри няколко пъти. Станимир Стоилов е готов да се завърне в „Левски“, ако се случат нещата и се подпише този договор. Най-нормалното нещо е да иска да има ясен хоризонт пред отбора. Не съм загубил надежда, че ще се случат. Ако това стане, имаме готовност за селекция и за треньор“.

Акциите са в клуба, както и книгата на акционерите. Имам договорка с него, за да се отпускат регулярно пари за клуба, приоритетите ще са други. Преди 20 дни получихме лиценз, така че нямаме проблем, от мониторинг не се притестяваме, „Левски“ е най-изрядният клуб документално", заяви Сираков.

"Тези пари, които ще дойдат първоначално, ще ни помогнат да изчистим голяма част от старите задължения, да започнем сезона и да направим селекция. Ако и аз бях на пресконференцията (бел.ред. - с Диксън), тя щеше да продължи 2 часа, оставих ви го да го разкъсате като чакали", добави още Сираков.


Всички новини от категория Спорт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички