Сираков: Оставих ви да разкъсате Диксън като чакали

Надявам се да имаме яснота в следващите дни.

Сираков: Оставих ви да разкъсате Диксън като чакали | StandartNews.com

Собственикът на „Левски“ Наско Сираков застана пред медиите преди старта на подготовката на "сините" за новото първенство. Той говори и за селекцията на клуба, както и за преговорите с Джоузеф Диксън.

„До края на тази седмица ще имаме повече яснота. Изпратен ми бе документ от финансова институция, американска, за инвестиции за над 150 милиона долара. Като всички в тази държава и аз съм Тома Неверни. Даден е документът за проверка. Надявам се до 2-3 дни да има повече яснота по въпроса“, обясни Сираков.

"До сряда ще имаме 100 %, американска банкова институция не дава такива документи под път и над път, това ми дава надежда. Той (Диксън – бел. ред.) е единственият човек, който е проявил интерес към акциите на отбора".

"Срещал съм се Мъри няколко пъти. Станимир Стоилов е готов да се завърне в „Левски“, ако се случат нещата и се подпише този договор. Най-нормалното нещо е да иска да има ясен хоризонт пред отбора. Не съм загубил надежда, че ще се случат. Ако това стане, имаме готовност за селекция и за треньор“.

Акциите са в клуба, както и книгата на акционерите. Имам договорка с него, за да се отпускат регулярно пари за клуба, приоритетите ще са други. Преди 20 дни получихме лиценз, така че нямаме проблем, от мониторинг не се притестяваме, „Левски“ е най-изрядният клуб документално", заяви Сираков.

"Тези пари, които ще дойдат първоначално, ще ни помогнат да изчистим голяма част от старите задължения, да започнем сезона и да направим селекция. Ако и аз бях на пресконференцията (бел.ред. - с Диксън), тя щеше да продължи 2 часа, оставих ви го да го разкъсате като чакали", добави още Сираков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай