Състезанието "Победи Пепи, стани шампион!" продължава

Състезанието "Победи Пепи, стани шампион!" продължава | StandartNews.com

"Бороспорт" и именитият български слаломист, лицето на ски спорта в България - Петър Попангелов, сложиха началото на специално състезание за любители скиори „Победи Пепи, стани шампион!".

През месец февруари своеобразната надпревара се проведе в две поредни съботи в горната част на писта Ястребец 3 в съседство с писта "Попангелов", кръстена на легендарния шампион от Самоковската ски школа.

Желаещите, които премериха сили с Пепи в двата дни бяха 117 човека като всеки един от тях имаше възможността да направи две, а най-амбициозните дори повече от две спускания по състезателното трасе. Всички участници на възраст от 6 до над 60 години измериха своя личен резултат и имаха възможност да го сравнят с този на легендарния Пепи. Участниците получиха сертификати с автограф, даден лично от Пепи Попангелов, и всеки желаещ имаше възможността да си направи снимка за спомен с него. През месец март инициативата продължава с пълна сила като датите ще бъдат 14, 21 и 28. Мястото ще бъде писта „Иглика", а часът остава непроменен - 10 ч.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай