Сашо Томов плати 1,5 млн. за акции

Сашо Томов плати 1,5 млн. за акции | StandartNews.com

Стойчо Младенов пожела още трима нови в ЦСКА

Поредния си сюрпризиращ ход начело на ЦСКА предприе идеологът на "армейците" Александър Томов. Той внесе чрез представляваното от него "Лира Инвестмънтс" точно 1 409 210 лв. по сметка на клуба, макар че се оплаква от недостиг на средства. С това той придоби нови 1 409 210 акции на ЦСКА и запълни капитала в пълния размер от 6 500 000 акции. Тази операция отпреди няколко дни на Томов изглежда изключително премерена. Причината - при нова кампания с продажба на акции, каквато е предвидена, няма да има нужда от минимална бройка, както беше при първия опит. Сега дори и при една продадена акция - емисията ще бъде обявена за успешна.

Очаква се общото събрание на 17 юли да вземе решение кога ще се състои повторната кампания по листването на "червените" акции на борсата. В същото време треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов не остава по-назад и също се активизира като за световно. Екзекутора набеляза още 3 попълнения.

"Нужни са ни още един защитник, полузащитник и вратар. Съжалявам, че новите футболисти пристигнаха на по-късен етап. Вижда се, че отново градим нов отбор. Считам Райс Мболи и Чочев за напускащи", каза Стойчо след завръщането от лагера в Холандия. В последната си контрола там "армейците" паднаха от "Генк" с 0:2. Днес изтече информация, че чаканият от Стойчо халф е бразилецът Жуан Фелипе, който днес кацна в София. В досегашната си кариера роденият през 1987 г. играч се е състезавал само в родината си и малко в Боливия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай