Ренета Маджарова е късметлийката спечелила 556 104 лв от тотото

Жената от Стара Загора ударила джакпота в "6 от 42" с комбинация №57

Ренета Маджарова е късметлийката спечелила 556 104 лв от тотото | StandartNews.com

Ренета Маджарова е щастливката, която спечели джакпота в 41-ия тираж на „Тото 2 – 6 от 42“ преди дни. Късметлийката е от Стара Загора, а натрупана сума от 556 104 лева прибра с комбинация № 57 с 10 числа от Системите за комбиниране в Тото 2. Ренета споделя, че двамата със съпруга й – Тодор Маджаров, редовно участват в игрите на СПОРТ ТОТО. Нещо повече, миналата година късметът е бил именно с Тодор. Тогава той уцелил печелившата комбинация в „Тото 2 – 5 от 35“ и прибрал близо 25 000 лв. Двамата се шегуват, че следва големият джакпот в „Тото 2 – 6 от 49“.

Щастливото семейство има две дъщери, които живеят в Англия и Франция. С част от печалбата те смятат да помогнат на децата си. Когато им се обадили да съобщят новината и двете не повярвали, не били на себе си от щастие. Шефът на голямата им дъщеря я попитал дали смята да напуска, а приятелят на малката поискал печелившата комбинация, за да си пробва и той късмета във Франция. „Играйте и вярвайте, играйте за да спечелите“, това беше призивът на Ренета към всички участници в игрите на Български спортен тотализатор.

33% от всички постъпления на СПОРТ ТОТО се заделят в подкрепа на българския спорт. Спортният тотализатор е единственият хазартен оператор, който отделя средства за развитието на физическата култура и спортните федерации у нас.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай