Порой развали купон на "Тича"

Порой развали купон на "Тича" | StandartNews.com

Варненци загряват за Лига Европа срещу румънци

Потоп отнесе купона, който планираха от "Черно море". Варненци трябваше да покажат историческата първа купа на България на феновете, които не можаха да присъстват на финала в Бургас, но стихията провали намерението им. Дъждът се ля като из ведро на "Тича" и "моряците" решиха, че няма смисъл да мъчат привържениците си. Те ще направят нов опит за тържество във вторник. Тогава ще е ясен и съперника в турнира Лига Европа. Жребият ще бъде теглен в понеделник. "Явно съдбата си каза думата. Само преди година знаете какво се случи в града", коментираха привържениците на тима.

"Черно море" ще подгрее за евротурнирите с мач с румънци. Той ще се играе в Русе на 27 юни. Съперник на варненци ще е "Виторул" (Констанца).

Никола Спасов ще умува още една седмица за Вареа. Аржентинецът не успя да му хване окото от двустранната игра, която се игра в събота сутринта. "Надявам се, че в следващите дни той ще покаже потенциала си", коментира треньорът на "Черно море". Вареа дойде в Морската столица с етикета - най-добър чужденец в първенството на Босна и Херцеговина.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай