По 10 000 лева от КТБ за Станка и Сашо

По 10 000 лева от КТБ за Станка и Сашо | StandartNews.com

Световното не ни интересува, гоним олимпийско злато, обяви Симо Щерев

По 10 000 лв. от Корпоративна търговска банка получиха европейските ни шампиони по борба Станка Златева и Александър Костадинов. Двамата триумфираха в категориите си на първенството във Вантаа, Финландия. КТБ връчва чекове за постижения от 2008 г насам. Настоящите бяха под номер 34 и 35. Само Златева има вече 11.

"Станка е нашето златно момиче, защото е най-награждаваният български спортист от КТБ. Пожелавам на Александър Костадинов да я настигне. Надявам се след две години да премираме тях и други български спортисти с чекове за олимпийско злато", каза изп. директор на банката Илиян Зафиров.

"Благодарим на КТБ, че подкрепя българския спорт. За нас остава да тренираме за по-големи успехи", заяви шампионът в класически стил Сашо Костадинов.

Европейските и световни титли вече са ниска летва за Златева и тя трябва да насочи всичките си усилия към спечелването на олимпийско злато, обяви личният й треньор Симеон Щерев. "Завръщането на Станка на тепиха беше много трудно, но тя притежава страхотен характер. Пожелавам й да продължава напред с този хъс. Радваме се, че успя да стигне до шестото си европейско злато след само два месеца тренировки, но то не ни интересува чак толкова много. Не ни интересуват и световните титли. Интересува ни само олимпиадата", обяви Щерев.

"Имам сили за повече. Щерев е най-добрият треньор за мен, защото само той знае как да ме подготви и да ме мотивира", каза самата Златева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай