Платини плаче след 1:1 с "Ботев"

Платини плаче след 1:1 с "Ботев" | StandartNews.com

Пловдив. Прекрасна публика, отличен мач и справедливо съдийство! Около това мнение се обединиха героите от мача "Ботев" - ЦСКА (1:1) в Пловдив. Иван Цветков изработи и сам вкара дузпа за домакините с любезното съдействие на Родригес от "червените", който игра определено срещу своите. Резервата Тасио изравни в края. "Червените" удариха и две греди чрез Платини и Мишо Венков.

Първия мач на любимия "Ботев" за сезона изгледа кметът на Пловдив Иван Тотев. Досега политикът посещаваше мачове на "Локо", за да не бъде винен в пристрастия.

Завръщане за ЦСКА направи Мишел Платини. Той не издържа след срещата, коленичи пред агитката и се разплака. После се извини, че отборът му не е победил.

"Шансът ни попречи да спечелим с 3:1. Мачът беше прекрасен. Така ще върнем публиката по стадионите. Много ми хареса отборът, перфектно. И много силни смени на Стойчо Младенов. Физически "Ботев" не издържа", справедливо отбеляза изп. шеф на ЦСКА Георги Илиев - Майкъла. Той разкри и селекцията през зимата. "Докато не изчистим отбора от ненужните футболисти, няма да взимаме нови. Един халф ни трябва градивен, друго нищо не ни трябва на този етап."

Треньорът на "Ботев" Феро Спасов също похвали съперниците. "Искам да поздравя и двата отбора за страхотния мач, който се получи пред пълните трибуни. Това бе най-важното", сподели Феро. "Имаше много футбол днес, перфектно съдийство, а ЦСКА ни създаде доста проблеми особено през второто полувреме. На нашия футбол ни трябват точно такива мачове", добави треньорът.

Стойчо Младенов видя огромно израстване в ЦСКА и също проклинаше липсата на късмет при гредите и положението на Тасио в последните секунди. Въпреки пропуска на Платини треньорът го нарече безценен за тима.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай