Петър Стойчев на фондю и ски в Алпите

Петър Стойчев на фондю и ски в Алпите | StandartNews.com

Петър Стойчев стартира началото на новата година със ски на френските Алпи. Световният шампион и 11-кратен носител на световната купа по плувен маратон се наслаждава заедно със съпругата си Ася на красотата на белите писти и зимния адреналин.

Двамата разпускат в баровския курорт Куршевел, от където е и звездата на съвременните френските ски Алекси Пинтюро. Това място е любимо за световния елит. През 60-те тук са карали Бриджит Бардо и Улизабет Тейлър, а днес редовни гости са принц Уилям и херцогиня Кейт Мидълтън. Испанският крал Хуан Карлос, саудитското кралско семейство, семейство Бекъм, Кристина Агилера, Лайънел Ричи са само малка част от хората, с които можеш да се разминеш. Курортът предлага множество трасета за любителите на ски и кънки, пързалки, фитнес центрове, картинг на лед, луксозни хотели, ресторанти с разнообразна кухня. На ски лифта Ла Визел, можете да срещнете през януари много знаменитости, както и най-богатите руснаци.

На крайната станция на Ла Визел е прието да се седне на терасата на ресторанта, на чаша френско вино и на вкусно фондю. Покорителят на Ла Манша и бивш министър на спорта не удържа на изкушението и също се наслади на ястието от твърди сирена.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай