Осем агенти щавят Братоев

Часовата разлика изцежда силите на националките

Осем агенти щавят Братоев | StandartNews.com

Георги Братоев призна, че може да премине в клуб от Иран през следващия сезон. Той сподели и друг любопитен факт. "Има предварителен договор. Въпросът е, че на клона имаше 8 мениджъри.Всички ми предлагаха едно и също нещо със суми, вариращи от много ниска до средно висока. Аз така и не разбрах коя е истинската. Сега изчаквам", заяви разпределителят на волейболния ни национален тим.

"Иран е единственото място, където може да играя на този етап, и в последните години се развива в правилна посока. Бих отишъл там с голямо удоволствие. Нещата се случват изключително бавно обаче", допълни Братоев. Брат му Валентин пък почерпи съотборниците си с шоколадови бонбони за новата си кола. "Взех си най-новото "Бугати Вейрон", пошегува се посрещачът.

В лагера на женския ни национален тим пък треньорът Марчело Абонданца отмени последната тренировка в деня преди първия мач срещу Япония от третия турнир за Гран при в Сендай. Италианецът се съобрази с натрупаната умора у състезателките. Според неофициални данни българският отбор е рекордьор по дължина на пътуването в турнира, като с преместването от Пуерто Рико в Япония момичетата смениха деня с нощта. И привикването към новото ежедневие буквално изцежда силите им.

Първият мач на нашите срещу Япония е в петък от 12,15 ч бълг. вр.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай