Нов сексскандал в "Ман Юнайтед"

Нов сексскандал в "Ман Юнайтед" | StandartNews.com

Аржентинец удари на камък с кака в съда

В "Манчестър Юн" определено е интересно извън терена. "Дейли Мейл" разкри за нов сексскандал в клуба. Първо футболист на тима се снима как прави секс на "Олд Трафорд", а после Андреас Перейра и Пади Макнеър атакуваха момиче с оферта за тройка. Сега дойде ред и на Маркос Рохо да блесне. Оказа се, че аржентинецът изневерява на жена си с 34-годишната фитнес инструкторка Сара Уотсън. Авери на Рохо обаче се опитали да замажат по грозен начин нещата. Те заплашили русата кака, че ще я вкарат в затвора за изнудване, ако пропее.

Драмата се разиграла по Коледа. Защитникът се запознал на партито на "дяволите" със Сара. После я поканил да продължат купона в апартамента на негов приятел. Сара обаче го отрязала. Но това не го отказало. В 2 часа през нощта тя получила съобщение: "Къде си, моя любов?". Отбраната на дамата се пропукала и тя хукнала към уреченото място. Там я посрещнал човек на Рохо с въпрос: "Колко искаш за секса?". Сара казала, че не е проститутка и си легнала с Маркос без пари. Те продължили да се срещат, но месец по-късно Сара разбрала, че няма шанс, защото Рохо бил женен.

Той обаче продължил да й праща голи снимки на телефона. Жълти медии надушили нещата и предложили 30 000 лира на блондинката, за да разкаже подробности от креватните приключения с "дявола". Дружка на Рохо контрирал с оферта за 100 000, ако си държи езика зад зъбите. Тя се съгласила, без да знае, че разговорът се записва. Така инструкторката била вкарана в дело за изнудване. Наетите от нея адвокати от Ливърпул обаче успели да смачкат Рохо и аверите му. Сега защитникът ще трябва да плати 25 000 за съдебни разноски и да дава обяснения пред жена си.


Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай