Не сме фаворити, предупреди Наско

Гари Родригес изгоря с телефон на път за Казахстан

Не сме фаворити, предупреди Наско | StandartNews.com

София. Наско Сираков се опита да приземи "Левски" преди реванша с "Иртиш" в Казахстан. "Сините" потеглиха днес към Полдовар, където излизат за реванш след 0:0 на "Герена". Мачът е утре от 16,00 ч наше време, "Нова телевизия" предава пряко. "Има какво да се желае от играта, но още по-недоволни сме от резултата в първата среща. Трябваше да бием, сега си направихме задачата по-трудна. Сами сме си виновни. Имаме сили да преодолеем този противник. Сега обаче няма да имаме самочувствието на фаворит. Шансовете са изравнени. Нивото на футбола в България е такова, че вече нямаме предимство пред никого. Гледах как се готвят нападателите, дават ми спокойствие, че ще вкараме", обяви Наско Сираков на аерогарата.

"Направил съм си изводите. Ще продължим. Ние сме по-силният отбор. Няма колебание, всички са уверени, че ще преодолеем казахстанците", обяви треньорът Николай Митов. "Ще има промени. Вече съм направи и избора си в атака", допълни той. В Павлодар Жоао Силва ще седне на пейката за сметка на Карвальо.

Гари Родригес сам се вкара в беля, след като реши да остави мобилния си на Нуньо Пинто. Португалецът бе един от първите, които напуснаха съблекалнята след закритата тренировка. Той е контузен и няма да пътува за реванша с "Иртиш". Гари прежали мобилния и набързо си върна усмивката. Той и съотборниците му си "брандираха" ръчно бажата с лепенки, на които е изписано на английски ПФК "Левски". Някои пък изтичаха набързо до близките магазини, за да се запасят допълнително със храни за дългия път. Шефката на рекламния отдел Милена Модева пък ще поеме и функциите на пресаташе, след като вирус остави в София Кирил Лулев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай