Нашите в чартър с руснаците

Нашите в чартър с руснаците | StandartNews.com

Копенхаген. Българите вече са в Копенхаген, където ще се играят полуфиналите и финалите на европейското първенство. Националите ни пътуваха с чартър заедно с руснаците. Полетът бе уреден от организаторите. В тима няма здравословни проблеми, похвалиха се от нашия щаб. Празненствата в отбора се отлагат.

"Купонът ще е в неделя вечерта", отсече мениджърът на "лъвовете" Владо Николов. Любо Ганев, който бе на седмото небе от радост, също даде заден за пиршествата. Той бе обещал на момчетата, че ако бият Германия, ще поеме масрафа. Уговорката си остава, но банкет едва ли ще има по време на първенството, по-вероятно е да бъде в България. Сега се мисли само за предстоящите битки в Дания. "Направихме всичко възможно, за да може това да се случи. Сега сме на мястото, където заслужаваме - в борбата за медалите. За да победим Италия, трябва да играем на върха на възможностите си. Имаме качества и сме много добре подготвени. Аз съм оптимист", сподели Николов.

Николай Николов пък заяви, че голямата мечта на всички в тима е най-накрая да се спечели медал: "Вярвам в този отбор от самото начало, показали сме, че може да излизаме от много тежки ситуации. Всички много искаме да вземем медал, от толкова време чакаме такъв успех."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай