Наредиха Стенли до Съра и Оуен

В сърцето ми има радост, разкри българинът

Наредиха Стенли до Съра и Оуен | StandartNews.com

Стилиян Петров, който обяви официално, че спира с футбола, бе определен за един от "Незабравимите", напускащ Висшата лига това лято. Авторитетното издание "Сън" нареди Стилиян до Майкъл Оуен, Сър Алекс Фъргюсън, Джейми Карагър, Поул Склоулс, Фил Невил. Материалът завършва с мениджъра на "Челси" Рафаел Бенитес, който приключва с тима от Лондон и вероятно с Англия.

Самият Стенли пък благодари на феновете на "Астън Вила", които го уважиха на ст. DW срещу "Уигън" в последния кръг от Висшата лига. "Никога не ме е бивало в грандиозни изказвания. Винаги съм бил благодарен, че имам прекрасни съотборници, страхотни хора около мен и най-вече - фантастично семейство", каза Стенли. "На жена ми Паулина - и на синовете ми Кристиян и Стилиян, обичам ви много и винаги ще го правя. В сърцето ми има радост. Чувствам се привилигирован, тъй като не само през изминалата година, но и през цялата ми кариера различни хора успяха да ме видят как правя любимото ми нещо - да играя футбол", добави българинът.

Мениджърът на "Вила" Пол Ламбърт за пореден път поздрави Петров за мъжеството. "За малко да се разплача. Беше много емоционално изживяване. Трябва да отбележа, че феновете на "Уигън" се държаха фантастично", добави Ламбърт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай