Моуриньо напускал "Реал", а шефът на "Борусия" се крие в тоалетната

Моуриньо напускал "Реал", а шефът на "Борусия" се крие в тоалетната | StandartNews.com

Мадрид. Жозе Моуриньо си тръгва от "Реал" М. Специалния каза това пред испанската телевизия ITV веднага, след като "белите" отпаднаха за трета поредна на полуфиналите в Шампионската лига. "Реал" би "Борусия" 2:0 с два гола в края, но отпада след 1:4 в първия мач.

"Може би няма да остана в Мадрид. Искам да съм там, където хората ме обичат", отсече Жозе. Буквално няколко минути по-късно медиите в Англия пратиха Моу в "Челси". В последните месеци усилено се твърдеше, че ако "Реал" не спечели ШЛ, то със сигурност Моуриньо ще се върне на "Стамфорд Бридж". Според "Мирър" Роман Абрамович дори вече е приготвил 100 млн паунда за лятна селекция. "Ние показахме, че сме отбор с характер, желание и способности. В първия мач бяхме много зле. И затова ни наказаха", завърши Моуриньо.

В лагера на "Борусия" пък бяха на тръни до последно. Шефът Ханс-Йоаким Вацке се заключи в тоалетната след първия гол за "Реал", дело на Бензема. "За първи път в живота си не можах да издържа на гледката. Страхувах се, че сърцето ми щеше изхвръкне от напрежение. Заключих се в тоалетната и закрих с ръце ушите си. Дори не разбрах, че са вкарали втори гол. Върнах се една минута преди края. Явно сме специалисти на драматичните финални минути", заяви Вацке.

Той дори се пошегува с краля на Испания Хуан Карлос, който напусна двореца си за първи път след операцията от дискова херния. "Добро момче е. Държеше ми ръката, за да ме успокоява", сподели Вацке.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай