MAX Sport пусна нов сайт

Днес А1 представи нов сайт, посветен на спортните канали MAX Sport

MAX Sport пусна нов сайт | StandartNews.com
  • MAX Sport пусна нов сайт с акцент върху видео съдържанието на спортните канали

Днес А1 представи нов сайт, посветен на спортните канали MAX Sport. Новата уебстраница е достъпна на същия адрес https://maxsport.live/, но ще предлага много по-богато актуално съдържание с акцент върху видеото и новините от спортните първенства и събития, които се излъчват по MAX Sport. Сайтът ще продължи да съдържа програмата на спортните канали и резултати от футбола, баскетбола и тениса в реално време.

Maxsport.live вече ще предлага водещите спортни новини, ексклузивни видеа от най-горещите спортни събития и авторски материали. Темите на сайта щеса свързани с първенствата и спортните събития, които се излъчват по спортните канали на A1 като UEFA Шампионска лига, LaLiga, Serie A и други.

Основен фокус ще бъде поставен върху видеото, като сайтът ще предлага клипове от най-интересните събития, включително голове, зрелищни отигравания и спорни моменти в рамките на минути след тяхното провеждане. Към тях ще бъдат добавени и редица авторски програми, интервюта и друго видео съдържание.По този начин всички потребители ще имат достъп до най-интересните моменти от ексклузивното спортно съдържание на MAX Sport, с което могат да се забавляват от всяко място и по всяко време.

Сайтът ще продължи да предлага възможността за следене на спортни резултати в реално време за три от основните видове спортове – футбол, тенис и баскетбол. Самите резултати включват подробна статистика, коментари в реално време и основни акценти от различните двубои. На сайта могат да се прегледат съставите на отборите и доста друга информация. Освен резултати, потребителите могат да проверят настоящото класиране в различните турнири, както и да видят програмата за предстоящите десет дни в отделните спортове, шампионати и надпревари.

Спортните канали MAX Sport поставят футбола на централно място, като по тях могат да се следят основните първенства в Европа, Северна и Латинска Америка,включително големи международни клубни и национални турнири. Сред тях са включени мачовете във вторник от UEFA Шампионска лига, избрани срещи от Лига Европа, Лигата на конференциите, испанската LaLiga, италианската Serie A и Coppa Italia, Купата на Франция, Купата на Турция, Major League Soccer и континенталните клубни турнири на Южна Америка - Copa Libertadores и Copa Sudamericana.

Спортните канали на А1 предлагат изключително богата селекция и от други спортове като всички турнири от сериите ATP и лекоатлетическата Диамантена лига, Националната хокейна лига (NHL), Националната футболна лига (NFL), EuroVolley 2021, Националната баскетболна лига на България и баскетболните Европлига и Еврокупа. Феновете на моторните спортове могат да наблюдават стартовете от MotoGP, WRC и сериите NASCAR, а запалените по бойните спортове имат достъп до всички събития на най-голямата ММА организация – UFC и селекция от избрани боксови галавечери. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай