Ливърпул загуби досаден мач в Лига Европа /РЕЗУЛТАТИ/

Чаервените отстъпиха с 1:2 в Белгия

Ливърпул загуби досаден мач в Лига Европа /РЕЗУЛТАТИ/ | StandartNews.com

Както мнозина очакваха, Ливърпул подходи несериозна към досадния мач от Лига Европа тази вечер, който нямаше никакво значение за червените.

Класиралият се за следващата фаза в Лига Европа тим на Ливърпул допусна загуба от Унион Сен Жилоа с 1:2 при гостуването си в Белгия. Мърсисайдци пътуваха за тази визита с по-важна мисъл в съзнанието си, а именно голямото дерби с Манчестър Юнайтед, което предстои през уикенда.

Юрген Клоп напълно очаквано заложи на изцяло променен състав, в който преобладаваха млади футболисти. Поражението нямаше отражение върху крайното класиране, в което "червените" са първи с 12 точки от шест мача.

Мохамед Амура изведе домакините напред в 32-ата минута, но Джарел Куанса изравни с мощен изстрел от наказателното поле седем минути по-късно.

Камерън Пуертас отбеляза победния гол за Унион в 43-ата, а след това друго негово попадение бе отменено заради игра с ръка.

След дербито с Юнайтед на Ливърпул предстоят други важни двубои - с Уест Хем в Купата на Лигата следващата сряда, а после и с Арсенал на 23 декември в първенството.

Резултати от ранните мачове в Лига Европа:

Група Е

Унион Сен Жилоа - Ливърпул 2:1

ЛАСК - Тулуза 1:2

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай