Лейкърс със закъсняло изявление за смъртта на Коби Брайънт

От клуба вбесиха феновете, след като не написаха и една дума по тъжния повод

Лейкърс със закъсняло изявление за смъртта на Коби Брайънт | StandartNews.com

Американският баскетболен клуб Лос Анджелис Лейкърс най-накрая излезе с изявление относно смъртта на своята легенда  Коби Брайънт Бившата звезда на "езерняците", който прекара цялата си 20-годишна кариера в този клуб, загина в авиокатастрофа на 26 януари.

От Лейкърс вбесиха феновете, след като не написаха и една дума по тъжния повод, въпреки реакцията на други клубове от Националната баскетболна асоциация. Вчера обаче клубът написа няколко съобщения в Twitter, в които обясниха как се чувстват след загубата.

"Опустошени сме и завинаги променени от внезапната смърт на Коби Брайънт и дъщеря му Джиана. Изпращаме любовта си към Ванеса, семейство Брайънт и семействата на останалите пътници".

"Думите не могат да изразят какво означава Коби за Лос Анджелис Лейкърс, за нашите фенове, за нашия град. Повече от баскетболист, той беше обичан баща, съпруг и съотборник. тяхната любов и светлина ще останат в сърцата ни завинаги".

Трябва да се отбележи, че решението кога да се коментира темата е било на Ванеса Брайънт, а от баскетболния гранд не са искали да правят това преди нея. Както е известно на феновете на баскетбола, собственикът Джини Бъс и генералният мениджър Роб Пелинка са много близки със семейство Брайънт​​​​​​​

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай