"Левски" се удари в "Локомотив"

"Левски" се удари в "Локомотив" | StandartNews.com

София. "Локомотив" (Пловдив) хвърли втората бомба от началото на сезона в А група. Събраният преди седмица отбор на черно-белите измъкна 1:1 от "Левски". "Сините" дори едва успяха да спасят точката, благодарение на Валери Домусчийски в 81-вата минута. Преди това Благой Наков разстреля новия вратар на тима от "Герена" Кристиан Наумовски в 76-ата минута. 

"Сините" започнаха с много очаквания, но те не се оправдаха. През първата част домакините така и не успяха да намерят път към вратата на Йордан Господинов, а нещата не се промениха и след почивката, когато "сините" опитаха да направят нещо, но то все не се получаваше. 

Неделчо Матушев: Не бе красиво, но важна е точката

"Не смятам, че стана хубав мач, с който да сме очаровали зрителите", обяви треньорът на "Локомотив" (Пд) Неделчо Матушев. "Бяхме затруднени от отбора на "Левски", който постоянно ни атакуваше, но важното е, че чрез себераздаване и голямо мъжество успяхме да вземем тази точка. Затова искам да благодаря на момчетата", каза още Матушев.

Пепе Мурсия: Доволен съм, победите ще дойдат

"Доволен съм. Днес изиграхме един много добър мач на високо темпо", обяви треньорът на сините Хосеп Мурсия. "През цялото време търсихме победата, но за съжаление понякога футболът е такава игра, когато ги няма головете. Но се вижда, че имаме напредък. Момчетата оставиха сърцето и душата си на терена. Направихме много добри неща, имахме и доста чисти положения и аз съм уверен, че победите ще дойдат", завърши испанецът. 

Владимир Гаджев: Поздравления за Локо

"Какво мога да кажа? Опитахме се, но не успяхме. Липсват ни головете. Мога само да поздравя отбора на "Локомотив" за начина, по който излязоха срещу нас и точката, която взеха", кратък бе националът на сините. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай