"Левски" дава дял от клуба на феновете

"Левски" дава дял от клуба на феновете | StandartNews.com

София. Феновете на "Левски" ще получат дял от клуба. Това обяви собственикът Тодор Батков пред БНТ в навечерието на юбилея на "сините".

"В рамките на увеличението на капитала и преобразуването на мои фирми в акции ще предоставя пакет от 10 или 15% на феновете. Надявам се те да продължат да работят с този устрем и да спомогнат за изграждането на още едно общежитие на "Герена". С дейността, която извършиха по честването на юбилея те доказаха, че "Левски" е жив", каза още адвокатът.

"Стараем се да си изплащаме задълженията. В момента имаме закъснения 8 дни за една заплата. Хоризонтът обаче е малко мътен. Знаете, че в момента се извършва една бих казал хирургическа операция за прочистване на съблекалнята от Георги Иванов. Ще се разделим с някои футболисти, но нито им извиваме ръцете в някакви стаи, нито ги караме да подписват празни листове. Напротив всичко става нормално с разговори. Трябва да изчистим известни суми по трансфери", поясни Батков.

"Най-важното през този сезон е, че стигнахме до два извода. Първият е, че вече спираме привличането на легионери и ще обърнем по-голямо влияние на школата си. Трябва да възпитаваме наши играчи, които може да не са по-добри от другите, но ще бъдат възпитани с духа на клуба. Към тях трябва да бъдат добавени и трима-четирима наистина качествени чужденци. И друго нещо е публиката, която показа на какво е способна с организирането на юбилея", каза Тодор Батков и честити годишнината на всички привърженици на клуба.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай