"Левски" се издъни. Феновете гневни

Сините загубиха и третата си контрола в Турция

"Левски" се издъни. Феновете гневни | StandartNews.com

Източник: startphoto.bg

"Левски" отново се издъни, разгневявайки феновете си за пореден път.

Сините загубиха и третата си контрола в Турция, след като отстъпиха с 1:2 на Дукаджини на перфектния терен в Кая. 

Морина откри резултата за шестия в елита на Косово в 7-ата минута, а в 14-ата Бесир Исени удвои. Ел Джамили върна един гол в 76-ата минута секунди след влизането си на терена. За него това бе първо появяване в игра по време на подготовката и на практика реализира с първото си докосване, предаде sportal.bg.

В днешния двубой Николай Костов заложи на млади футболисти през по-голямата част от мача, но резултат от това нямаше.

Косоварите започнаха малко по-активно и в 7-ата минута откриха резултата. Това стори Блеринд Морина след ефектен шут от фал над стената, чрез който не остави шанс на Андонов.

Дукаджини удари за втори път в 14-ата минута, а голът отново падна след статично положение. Исени цасече центриране отляво на задната греда и отблизо с глава прониза Андонов.

Само 120 секунди по-късно резултатът като по чудо не набъбна на 3:0, когато Андонов се справи с нападател на противника, озовал се очи в очи с него.

Левски можеше да върне едно попадение в 20-ата минута, когато организира добра комбинация отдясно. Бачев получи извеждащ пас и центрира великолепно около границата на малкия пеналт, където Димитров надскочи противниковата отбрана, но ударът му с глава се отби в напречната греда.

В 36-ата минута талантът на "сините" Стивън Гаоте се отличи с добър самостоятелен пробив пред наказателното поле на противника, който завърши с шут от 19-20 метра над вратата. Малко по-късно и Петков пробва да прониже стража на Дукаджини, но ударът му от фал не намери целта.

В заключителната част на полувремето Левски наложи надмощие и в 42-ата минута Петков отправи изстрел от фал, но Хаджихамза изби. Същото стори и Андонов 120 секуунди по-късно след шут на Морина.

На почивката новото попълнение Лима замени Петков.След час игра Костов пусна на терена нови 9 футболисти, а от титулярния състав остана само Димитров. Това даде незабавен ефект и "сините" упражниха натиск. В 62-ата минута те можеха да отбележат след подаване на Фадига към Митков, но ударът на втория бе отразен.

В 70-ата минута Галчев проби отдясно и върна по земя за Фадига, който отправи тежък изстрел от границата на големия пеналт, а топката намери напречната греда за втори път.

В 76-ата минута Ел Джамели се появи за пръв път в игра по време на зимната подготовка и с първото си докосване секунди по-късно вкара гол. В следващите три минути халфът можеше да запише бърз хеттрик, но първо вратарят спаси негов шут, а малко по-късно не уцели вратата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай