Лесното свърши, кани се Сираков

Плащаме на авиоотряда, какво разследване, негодува шефът

Лесното свърши, кани се Сираков | StandartNews.com

София. Лесното свърши, предупреди спортният шеф на "Левски" Наско Сираков в последния ден от лагера в Австрия. "Сините" завършиха серията контроли със загуба 0:2 от "Амкар". За руснаците отбелязаха нашите Георги Пеев и Благо Георгиев, играха още Захари Сираков и Петър Занев, привлечен току-що в Перм.

"Това е натрупано с годините. Мислят, че могат да минат по-леко, но свърши", каза Наско, "Сред младите човекът, на когото ще дадем най-много шансове, е Антонио Вутов. Орачев също ми направи впечатлени. Нападателите в тима са много. А и изключително много натоварват финансово", сподели Наско и потвърди, че се търси защитник. "Видях кои не стават за "Левски". След 4 дни имаме мач. Имаме доста нерешени проблеми и с футболисти, които не могат да вземат участие. На този етап ще работим с това, което имаме".

Сираков потвърди, че "сините" нямат право да подценяват "Иртиш". Но беше категоричен: "Левски" е клас отгоре и трябва да реши всичко в първата среща. После коментира горещата тема с лиценза: "Най-нормалното, просто и лесно решение бе да си платим на авиоотряда. Какво има да му се разследва толкова. Не мисля, че изобщо трябва да се води такъв разговор в нормална държава".

Накрая Наско Сираков изрази съжаление, ако ЦСКА не почне в "А" група, тъй като "червените" са един от двата коня, дърпащи футбола.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай