Кемпински в Банско с перфектна рецепта за лятна почивка

Любимата 5-звездната перла на звездите отваря на 23 май

Кемпински в Банско с перфектна рецепта за лятна почивка | StandartNews.com

Любимият ски хотел на звездите от Световната купа по ски и известните личности "Кемпински Хотел Гранд Арена Банско" отваря врати след кратка пауза на 23 май. След освежителни ремонтни дейности, хотелът отваря отново врати за предстоящите майски празници със специална уикенд спа оферта, включваща два масажа и безплатно настаняване на деца до 12 години.

Гостите избрали да се насладят на петзвездна почивка в Най-добрия хотел на България могат да се възползват и от преференциални цени за ранни резервации. Офертата включва нощувка в стая или апартамент по избор с изглед към града или планината с богата бюфетна закуска в стил Кемпински с над 100 различни компонента. Освен изобилната закуска, офертата гарантира още безплатен достъп до напълно обновения Kempinski The Spa с уникални за България термални съоръжения, включващи четири вида сауни, дизайнерска арома парна баня, приключенски душове, леден фонтан, снежна стая, вътрешни и външни басейни и джакузита, както и напълно оборудван денонощен фитнес център. Цените са изключително изгодни и започват от 75 евро на вечер. Ранни резервации могат да бъдат направени директно на сайта на хотела на kempinski.com/bansko. На разположение на семействата, пътуващи с деца има безплатен Детски кът с аниматор и открит детски басейн. Не забравяйте, че можете да заведете малките малчугани и на Бъндеришка поляна, където има изграден цял комплекс от атракции като най-дългата водна пързалка в Европа, игрище за мини голф, футбол, надуваеми замъци, люлки и кътове за игра. Независимо дали сте на семейна почивка или на тийм билдинг с колеги и приятели, планината ви приветства още с множество възможности за развлечения и приятно прекарване на открито – пикници в планината, планински преходи, офроуд сафари, скално катерене, ATV турове, каньонинг, рафтинг, конна езда, еднодневни екскурзии до близки забележителности и още много.

Имаме изненада и за гурме любителите. Средиземноморският ресторант Коме Прима остава верен на традицията и ще приветства гостите си с нови кулинарни тематични вечери и през лятото. На 20 юли хотелът организира Малтийска вечер, където главният ни готвач Тревор Портели ще разкрие тайната на родната си кухня. Кулинарната магия продължава с парти край басейна на 24 август, вдъхновено от известните партита на Сен Тропе. Ще имате удоволствието да се насладите на класически провансалски специалитети, съчетани с висококачествени вина от най-известната винарна в Прованс - Château d'Esclans и изискано шампанско.

Лятото е пред нас и екипът на Кемпински Хотел Гранд Арена Банско обещава то да е изпълнено с много настроение, слънчеви емоции, незабравими приключения и кулинарни пътешествия. Курортът предлага и изключително богата лятна фестивална програма, която започва със седмица на театралното изкуство от 8 до 15 юни. През месец юли ще можете да се насладите на фолклорен фестивал, хип хоп турне и киномания под звездите. Фестивалното лято продължава и през месец август с известния международен джаз фестивал, който тази година ще се проведе от 6 до 10 август. Кръстникът на суинга Рей Джелато и групата му „Гигантите“, прочутата китаристка, певица и композитор - Малина Мой и легендарният Масео Паркър са само част от изпълнителите, които ще разтърсят джаз сцената в центъра на града. Джаз ритми ще огласят и пиано бара на хотела от 6 до 9 август, когато ще ни гостуват най-известните джаз музиканти в България – Ангел Заберски, Радослав Славчев Riverman, Борислав Петров и Арнау Гарофе. Джам сесиите в Пиано Бар Синг Синг са с начален час 23:00ч. и вход-свободен. Любителите на операта могат да заповядат в края на месеца, когато от 22 до 24 август ще се проведе юбилейното десето издание на Банско Опера Фест, на който Кемпински Хотел Гранд Арена Банско е един от основните спонсори.

За Кемпински Хотел Гранд Арена Банско е единственият ski-in и ski-out хотел в района и се намира в сърцето на най-популярния и най-оживен зимен курорт на Балканите - Банско, точно срещу начална станция на кабинковия лифт, която дава достъп до 75 км ски писти, поддържани на високо международно ниво, подходящи за всички скиори от начинаещи до напреднали. Луксозният хотел е единственият международен хотел в тази част на Балканите и е отворен целогодишно. Разполага с 157 стаи в алпийски стил, включително 25 апартамента и изключителен президенстки апартамент, напълно обновен Спа център с чисто нови и уникални термални съоръжения, четири конферентни зали и осем ресторанта и барове с невероятна гледка към величествената Пирин планина. Облечен в европейски стил, хотелът предлага най-доброто ски, гурме и спа изживяване.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай