Коко Динев ще сменя "Лаута" с Бургас

Коко Динев ще сменя "Лаута" с Бургас | StandartNews.com

"Локо" (Пд) пак ще трябва да си търси нов собственик след края на първенството, обяви "Е-Burgas". Според сайта Коко Динев ще зареже "смърфовете" заради "Нефтохимик". Бизнесменът не се притеснявал, че бурагзлии може да изпаднат. Той имал план как отново да ги върне в "А" група. До лятото пари за "зелените" ще дава Николай Филипов, за да бъде избегнат фалит. Динев се е насочил към морето заради бизнес. Той смятал да отвори казина в Слънчев бряг и Поморие.

Феновете на "Нефтохимик" обявиха, че не вярват Коко да спаси любимия им клуб. Подобни слухове е имало и през миналата зима, но "сигурните" новини са се оказали партенка.

Зума и Капело тъжат за младостта

Легендата на "Локо" (Пд) Христо Бонев влезе в ролята на любезен домакин не на кого да е, а на Фабио Капело. Селекционерът на Русия е в Марбея, за да следи изявите на националите по време на подготовката. Той се срещна с Зума и проведе дълъг разговор с него.

"Припомнихме си, че сме играли един срещу друг през 1972 за купата на Панаирните градове. С тъга си казахме какви сме били преди 40 години", разкри по-късно Бонев. Той похвали "Локо" за победата над "Стяуа" (2:1) и се просълзи за загубата на Стефан Божков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай