Капитан на Англия счупи тъпомера

Уиздъм глобен за скорост, заряза поршето си в блато

Капитан на Англия счупи тъпомера | StandartNews.com

Капитанът на младежките национали на Англия по футбол Андре Уиздъм счупи тъпомера в рамките на няколко дни. В четвъртък защитникът на "Ливърпул" се призна за виновен в шофиране с превишена скорост. Уиздъм дълго време отричаше да е карал бясно по улиците, но накрая клекна. Той има чисто досие и ще се прости с 820 паунда глоба и 3 точки от талона си.

Бранителят изби рибата с друго шофьорско изпълнение този месец. Уиздъм заряза новото си "Порше Панамера" в огромна локва насред гората. Защо му е трябвало да се провира по черния път между дърветата, така и не стана ясно. Звярът на футболиста, струващ 100 000 паунда, беше открит от състезателя по маунтин байк Пийт Айрънс. Колоездачът позвъня на полицията, тъй като намери поршето зарязано празно насред малкото блато. "С приятелите се шегувахме дълго време как колата е стигнала до локвата. Най-близкото шосе е на мили. Освен това този черен път не води до никъде. Трябва да си страшен талант, за да стигнеш въобще до подобно място. Явно има и пари в повече", обясни байкърът.

Всъщност калната локва е недалеч от стадиона на "Дарби", където националът играе под наем. Сигурно младежът се е опитал да мине напряко на път за дома.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай