Какво поиска Стойчо Младенов от Кирил Петков и Бойко Рашков

Треньорът на ЦСКА призова управляващите да намалят наема на клужа

Какво поиска Стойчо Младенов от Кирил Петков и Бойко Рашков | StandartNews.com

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов призова кандидата за бъдещ премиер Кирил Петков, президента Румен Радев, както и Бойко Рашков и Асен Василев да помогнат за решаване на проблема с базите на клуба

"Титан" подписа договор при предишното правителство, който зароби ЦСКА - на година да плащаме по 1 200 000. Защо да ги плащаме? На кого да ги плащаме? Защо на другите отбори се дава, а от нас се взима? Вярвам в Радев, нашия президент, не съм виждал такъв президент - с юмрука си излезе и разтресе цялата държава. Вярвам в Петков, Василев, Рашков - те са любимци вече на народа. Вярвам, че ще поправят тази неправда", коментира Стойчо Младенов. 

Кой собственик ще влага в базата и в клуба непрекъснато, ще спонсорира определени спортове, Гриша Ганчев е помагал на всички спортове, и отгоре на всичко ще го тероризираме да дава за наем? Това е неправдата и вярвам сляпо на това ново правителство, че то ще я промени. Убеден съм! Феновете са прави да недоволстват, ние от държавата искаме само разрешително, не искаме помощ - като не ни се дава, поне да не ни се взема! Това е моето виждане. Нещата са такива, каквито са", каза още Стойчо Младенов. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай