Истина ли е? Ливърпул вади сензационни пари за Белингам

Какво е обаче условието за това

Истина ли е? Ливърпул вади сензационни пари за Белингам | StandartNews.com

Грандът Ливърпул е фаворит за подписа на английската сензация Джуд Белингам, въпреки интереса към полузащитника от Реал Мадрид, Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити, твърдят медиите на Острова.

Договорът на 19-годишния футболист с Борусия Дортмунд изтича след два сезона, а през януари Белингам отказа първоначалното предложение на германците за нов договор. Именно поради тази причина и вероятността да напусне още през лятото, от Дортмунд поставиха сериозна цена на полузащитника.

От Борусия не са склонни да се разделят със звездата си за сума по-малка от 150 млн. евро, която за момента възпира кандидатите. От Ливърпул обаче са готови да счупят всички свои рекорд и да платят исканата сума, но при едно условие. Собствениците на „червените” ще развържат кесията, ако отборът съумее да се класира за Шампионска лига през следващия сезон.

Дори и да е  доста трудно, Ливърпул все още има реален шанс да намерят място в Топ 4, въпреки противоречивата си кампания. В момента те се намират на 6-то място с актив от 42 точки след 26 мача. Четвърти е Тотнъм с 49 точки, но и цели два мача повече.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай