Испанец стана черна котка за Гришо

Мъри аут от Монреал, Ноле пак се разтанцува

Испанец стана черна котка за Гришо | StandartNews.com

Испанският тенисист Марсел Гранолерс се превърна в черна котка за нашия Григор Димитров. Той се оказа непреодолима преграда за хасковлията на турнира в Монреал.

След неуспеха си в индивидуалния турнир сега българинът приключи и участието си при двойките отново след мач срещу него. Гришо и партньорът му Филип Колшрайбер загубиха с 3:6, 2:6 от Гранолерс и сънародника му Марк Лопес във втория кръг на надпреварата. Испанците надиграха убедително българо-германската двойка, като не позволиха на съперниците си да стигнат до нито една възможност за пробив в мача.

Водачът в световната ранглиста Новак Джокович пък продължава да се забавлява на корта - както с играта си, така и с артистичния си талант. Сърбинът трябваше да положи доста усилия, за да направи обрат за 2:6, 6:4, 6:4 срещу Денис Истомин (Узб). Както на старта в Монреал той отпразнува победата си, като сложи голяма перука и потанцува заедно с талисмана на турнира.

Олимпийският шампион Анди Мъри нямаше поводи за забавление. Шотландецът загуби с 4:6, 3:6 от Ернестс Гулбис. Така бе сложен край на победната му серия от 13 поредни успеха и той ще има на разположение само надпреварата в Синсинати следващата седмица, за да се подготви за защитата на титлата си на US Open.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай