Грациите с екипи като "Валенсия"

Грациите с екипи като "Валенсия" | StandartNews.com

София. Грациите ни вече са с екипи като футболистите на "Валенсия" и "Фиорентина". Испанската фирма Joma, с топимидж бранд 3 в света облече от глава до пети националните отбори по художествена гимнастика. Договорът е за 1 година. Водещите ни състезателки вчера влязоха в ролята на манекенки и като на ревю показаха облеклата. Момичетата сами са избрали моделите, като са се спрели на най-високия клас продукти. Изборът на цвета - в синьо, също е техен.

"Аз им предложих червен, но те не се съгласиха", призна вицепрезидентът на федерацията Мария Петрова. За първи път от 12 години централата сменя фирмата за екипировка на гимнастичките.

"Вярвам, че ще донесем медали от световното първенство", сподели президентът на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева. Шампионатът на планетата е в Киев (28 август - 1 септември), а страната ни ще бъде представена от Силвия Митева, Мария Матева и ансамбъла. Всички те се похвалиха с нови трика, с които ще изненадат феновете в надпреварата. "Имаме едни от най-интересните, трудни и динамични композиции. По-добри сме от Италия и Украйна, а Матева ще бъде една от изненадите в състезанието", категорична бе Раева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай