Георги Пеев окачи обувките със скандал

Георги Пеев окачи обувките със скандал | StandartNews.com

Георги Пеев приключи футболната си кариера с лют скандал. Българският халф, който прекара последните 9 години в руския "Амкар", разкри, че е скъсал договора си с клуба в интервю за "Rsport". Преди това Жоро, който в последната година бе обявен и за помощник-треньор на клуба, се е изпокарал с специалиста Гаджи Гаджиев. "Всичко стана в полуфинала на "Амкар" за купата на Русия срещу "Зенит". Загубихме след дузпи.

В последната минута от редовното време получихме право да изпълним корнер. Аз отидох да изпълнявам, тъй като това ми е работата. Но Гаджиев ми се развика и прати друг. Футболът се прави от малки неща, това е дребно нещо, но е важен психологически момент. Минута до края на мача и той показва, че аз съм недостоен да изпълня ъглов удар, или аз правя лошо това", разкри Пеев. "След мача в съблекалнята Гаджиев ме посочи като главен виновник заради изпортения наказателен удар. Не можех да си мълча", обясни още Пеев.

"Вече скъсах договора си. Не искам неустойка, въпреки че това са доста пари. В клуба има по-големи бонуси, отколкото е заплатата ми. Но не ми пука. Важното е, че се прибирам в България при семейството си", разкри още бившият български национал.
Георги говори и за ролята си на помощ на Гаджиев. "Всичко това беше много смешно. Ръководството просто ме обяви за такъв. А аз реално не бях. Рядко участвах в изготвянето на плановете за мачове. Никой не ме питаше за нищо. Единствено се интересуваха дали мога да играя в даден мач и колко време", разкри още Пеев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай