Ганчевизмът води братоубийствена война в ЦСКА

Заради интригите и смените на треньорите, легендите се изпокараха.

Ганчевизмът води братоубийствена война в ЦСКА | StandartNews.com

Безумният начин на ръководене на ЦСКА от фамилия Ганчеви вдигна огромно напрежение в клуба. Стигна се до грозни нападки между две икони на клуба - Любослав Пенев и Стойчо Младенов, което е пълен абсурд и голям срам.

Не трябва обаче те да бъдат винени. Напрежението и несигурността около треньорската работа в Борисовата градина изнервя всички. Нормално е, ако чуваш, че те сменят зад гърба ти в 12 часа през нощта, да избухнеш.

Още повече, че "люляците" в ЦСКА преди всяка смяна на треньор задължително му пращат подкрепа в официално изявление.

Вече е ясно, че с този начин на правене на "бизнес" в ЦСКА, "червените" още дълго време ще стоят без титла. Годините станаха 13, не се знае още колко ще минат.

Бяха изпуснати отлични моменти да бъде свален Лудогорец от върха. Сега обаче трудно ще стане. Клубът на Кирил Домусчиев в началото на сезона показва отлична форма, стигна и до престижна победа над Олимпиакос и участие в плейофите за влизане в Шампионската лига. 

Лудогорец продължава да купува класни играчи за суми от над 1 милион евро. Обратно, Ганчеви в ЦСКА действат на принципа на Дейвид Копърфийлд. Взимат се свободни агенти за без пари или за символични суми и се разчита вминаги с магическа пръчка те да станат звезди.На 10 с един може и да стане.

Но това не сгига за първото място, а от въртележките в състава, покупките и продажбите на феновете им се завъртяха главите и не знаят кой вече облича червената фланелка. 

В ЦСКА вървят слухове за евентуална смяна на собствеността. Те са свързани с Румен Гайтански, който пък наскоро престана да спонсорира тима на Арда. Какво ще произлезе от тези истории, още не може да се каже със сигурност.Сигурното е едно.

В близките пет години ЦСКА ще стане шампион тогава, когато Лудогорец му разреши. А такава вероятност за момента не се очертава.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай