Екшън на дербито.ЦСКА поведе,сини фенове на терена

4000 души се събраха на стадиона

Екшън на дербито.ЦСКА поведе,сини фенове на терена | StandartNews.com

Екшън на вечното дерби, което да първи път от една година се провежда в присъствието на публика. 4000 души се събраха на стадиона, за да подкрепят любимците си. Резултатът е 0:2 след първото полувреме.

"Червените" откриха резултата в 14-ата мин чрез Жул Кейта. В 37-ата мин "червените" удвоиха аванса си с гол на Жорди Кайседо. Това влуди сините ултраси и ги изкара на терена.

Веднага след попадението фенове на "Левски" от Сектор "Б" нахлуха на пистата на националния стадион. Полицията светкавично направи стабилен кордон, за да им бъде "отреже" пътя към терена. А след редица призиви от диктора и след влизането на полицаите, ултрасите все пак се върнаха в сектора.

В началото път запалянковците на "червените" в Сектор "Г" се събраха плътно, за да са по-гласовити. Въпреки призивите от диктора за спазване на разпоредбите на здравното министерство за дистанция, реакция на последва. В останалите сектори бяха по-стриктни.

Мачът стартира с аплодисменти от самите футболисти към агитките, с което играчите приветстваха феновете си обратно на стадиона.

В 3-ата минута "Левски" бе на косъм от гол. "Сините" получиха пряк свободен удар, но Мартин Петков реши вместо да центрира да копне топката директно към вратата - прехвърли стража на "червените" Бусато, но топката удари греда.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай