Екип на Бербо удари 424 евро

Приятел на Кишишев става треньор на "Фулъм"

Екип на Бербо удари 424 евро | StandartNews.com

Благотворителен търг с участието на Димитър Бербатов, Станислав Манолев и други играчи от "Фулъм" тръгна от вчера. В "ebay" бяха пуснати екипите на "котиджърс" от последния мач с "Рединг" във Висшата лига с автографи от самите футболисти. Най-скъпа е тази на Бербатов.

До момента има и най-много оферти за нея - 9. След последното наддаване сумата удари 424 евро. Въпреки че не взе участие в мача с "Рединг", и екип на Станислав Манолев бе включен. За него има само 1 оферта при цена от 177 евро. Търгът е част от кампанията "Шутинг Стар Чейс", която помага на над 600 семейства с деца в неравностойно положение в Западен Лондон. Средствата, събрани от екипите, ще отидат за малчугани.

В същото време бъдещето на Мартин Йол във "Фулъм" отново не е сигурно. Според английската преса, ръководството на "котиджърс" вече преговаря с Густаво Пойет. Според шефовете, последните негативни резултати на тима са притеснителни и вече са взели решение да се разделят с холандеца. За последно Пойет водеше втородивизионния "Брайтън", но напусна, тъй като не успя да класира тима за Висшата лига. Густаво е приятел с нашия Радостин Кишишев и дори го покани при "чайките".

На Острова виждат и друга опция за нов мениджър. Това е Роберто ди Матео, под чието ръководство "Челси" спечели Шампионската лига през миналото лято.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай