Борисов и Дянков гледат мача на новака срещу шампиона

Борисов и Дянков гледат мача на новака срещу шампиона | StandartNews.com

Благоевград. Премиерът Бойко Борисов и финансовият министър Симеон Дянков ще са сред официалните гости на футболния мач между новака „Пирин”- Гоце Делчев и шампиона „Лудогорец”-Разград.

Това разкри депутатът от ГЕРБ Георги Андонов. „В събота г-н Борисов ще бъде на стадиона, за да го открие официялно. Той ще поздрави хората в Гоце Делчев за влизането на нашия отбор в „А”-група. Компания ще му прави и министър Дянков. Спортното съоръжение бе ремонтирано с 500 000 лева, отпуснати от Министерски съвет”, каза още той.  Наскоро стадионът получи лиценз от лицензионната комисия на БФС. До събота трябва да бъдат монтирани още 1 500 седалки и капацитетът на стадиона ще се увеличи на 5 500 седящи места.

Почитателите на футбола ще трябва да платят по 8 лева за вход, ако искат да изгледат срещата. Цените за билетите бяха уточнени от ръководството на клуба преди началото на сезона. За мач срещу отбор в първата петица на класирането тя е 8 лева, а за останалите срещи е 5 лева. Любопитно е, че депутатът от ГЕРБ Георги Андонов и колегата му от БСП Кирил Добрев влязоха в Управителния съвет на футболния клуб. Двамата публично ообещаха да загърбят политическите си различия в името на футбола и да работят честно и прозрачно за успехите на отбора. Печели ли футболният ни тим, печели целият град, категоричен е и кметът на общината Владимир Москов, който е от БСП и е пети мандат градоначалник.


Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай