Боби при премиера заради ЦСКА и "Левски"

Боби при премиера заради ЦСКА и "Левски" | StandartNews.com

Боби Михайлов ще търси среща с премиера Бойко Борисов заради състоянието на двата ни гранда ЦСКА и Левски". Това съобщи самият шеф на БФС пред журналисти на връщане от конгреса на УЕФА, който го преизбра за член на Изпълкома.

"Виждате какво се случва с нашите големи отбори, какво се случва с другите. Пожелавам им успех. Така или иначе ще търся среща с премиера. Той знае. Трябва да се вземат мерки. Пак казвам, те няма за какво да ме хулят мене, защото аз за нищо не съм им виновен", сподели Боби Михайлов на летището. И продължи:

" Само съм помагал винаги и на двата клуба, както и на всички останали с каквото мога. Трябва да има там някакви решение. Достатъчно съм помагал за лицензи. Само, че лиценз се дава за това, което трябва да се свърши като документи. Това не е примерно сега да ви почерпя сега по една бира, защото съм спечелил вчера."

„Естествено, че съм притеснен и затова ще търся среща с г-н Борисов, за да видим може ли въобще нещо да се направи. Но те сами са стигнали до това състояние", добави Боби Михайлов.

Михайлов добави обаче, че пр;цедурата тепърва предстои и за момента няма заплаха "Левски" и ЦСКА да не получат лиценз към 31-и март.

„ Те могат да вкарат документите си и на 31 март. И после те се гледат два месеца. Гледат се от УЕФА, а те и двата клуба са в мониторинг, защото поне единият ще участва в Европа. Има време за лицензите. Въпросът е самата организация в клубовете, финансовото им положение, защото знаете за финансовия феърплей. Ще бъде тежко", заяви Боби Михайлов, а когато му бе съобщено за случилото се в ЦСКА днес, каза: „Това е лошо."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай