Betway mobile app за Андроид – какво трябва да знаем?

Световната марка Бетуей разшири своя бизнес с още една територия

Betway mobile app за Андроид – какво трябва да знаем? | StandartNews.com

Новият букмейкър на българския пазар направи впечатление още от първите дни на своята активност. Световната марка Бетуей разшири своя бизнес с още една територия, като предлага на своите потребители пълния пакет услуги от момента на старта у нас. Платформата за онлайн залози е достъпна както от компютър, така и от мобилно устройство. През телефон сайтът на компанията може да се достъпи чрез някой от вградените браузъри. Другата опция е да се използва betway mobile app за андроид приложението, ако такава е операционната система, или пък апликацията за iOS, ако потребителят има iPhone.

По същество и двата софтуера предлагат едно и също, просто са предназначени за различни устройства. При телефоните на Apple е по-лесно, тъй като там приложението на букмейкъра може да се открие в официалния магазин. Малко по-различна е ситуацията при Betway Android app, затова ще се спрем по-подробно на този вариант. Няма да откриете тази апликация в Google Play поради специфичната политика, ограничаваща присъствието в онлайн магазина на каквито и да е програма, свързани с хазарта и директно залагане на пари. Там може да откриете симулации и безплатни хазартни игри, но не и мобилни приложения на букмейкъри. Бетуей не прави изключение от това правило.

Откъде да свалим софтуера на букмейкъра?

Това е логичният въпрос, който следва, при положение, че основният магазин за тази операционна система не предлага продукти от този тип. А отговорът всъщност е доста лесен. Трябва да се зареди сайтът на оператора през браузър на телефона, т.е. да се отвори мобилната версия. Трябва да откриете връзката към Betway Android софтуера, а след клик върху нея е необходимо да се дадат и допълнителни потвърждения. Имайте предвид, че операционната система не разпознава програмата, поради което на дисплея се очаква да изскочи предупреждение за изтегляне на софтуер от непознат източник. Ако този източник е портативният сайт на Бетуей, няма поводи за притеснения.

Трябва все пак да се пипнат и настройките на телефона. В раздел “Сигурност” има въпрос дали да се свалят приложения от непознати места, като в случая трябва да дадете разрешение. Може да е само изключение за този тип програма, без да се позволява на общо основание. Даването на разрешение ще стартира процеса на сваляне, отнема броени секунди, след което е време да се инсталира пакетът. И това се осъществява бързо, а малко след началото на процеса вече имате BetWay App иконка на началния екран.

С работещо мобилно приложение можете да правите всичко, което имате възможност да извършвате и през компютъра при достъп до платформата за онлайн залози. Естествено, при използване на Betway Android апликацията трябва да се въведат данните за вход. След това могат да се правят депозити, да се теглят средства (ако профилът вече е верифициран), да се поставят залози на спортни събития, да се използва функцията кешаут при текущи мачове и състезания, на които са заложени пари. В казиното също има интересни игри, като някои от тях могат да се практикуват и безплатно, без да се рискуват реални средства. Мобилното приложение работи без проблеми, като предоставя на потребителите пълния спектър на услуги на букмейкъра.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай