Бербо кастри новобранец

Българинът докара "Трабзон" до истерия

Бербо кастри новобранец | StandartNews.com

Лондон. Димитър Бербатов се сдърпа с новото попълнение на "Фулъм" Адел Таарабт. Българинът му тегли конско при загубата от "Арсенал" с 1:3. Митко е бесен от индивидуалните действия на мароканеца, който дойде под наем от КПР. Мениджърът на Мартин Йол не е доволен от ситуацията. Този път "татко" Йол размаха пръст на Бербо.

"Димитър е недоволен от нещо, но сме свикнали. Видях също, че Таарабт е висока класа. Той знае, че трябва да играе и за Бербатов също. Очакваме доста от двамата. Таарабт сътвори неща, които не бяхме правили до сега. Аз съм щастлив, че той е тук", заяви холандецът.

Тази ситуация засили слуховете, че Митко може и да се раздели преждевременно с "Фулъм".

Треска "Бербатов" е завладяла феновете на "Трабзонспор", обявиха медиите в югоизточната ни съседка. Според "Фанатик" запалянковците са подпалили телефоните на клуба от черноморското пристанище. Имейлите пък преливат от похвали и оди за Димитър. Източници от стадион "Авни Акер" обявиха, че са близо до сделка с "Фулъм". Очаква се тя да бъде финализирана до края на седмицата. В Лондон е президентът на "Трабзон" Ибрахим Хаджиосманогул, който лично води преговорите за Бербо. Изпеченият търговец се опитва да смъкне цената на нападателя. За негов партньор в атаката е гласено друго известно име в Европа - Теофанис Гекас.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай