Бербатов отмаря на яхта

Мениджърът на "Астън Вила" засипа с похвали Тонев

Бербатов отмаря на яхта | StandartNews.com

Димитър Бербатов определено се наслаждава на ваканцията си. Нападателят на "Фулъм" публикува снимка в профила си във Фейсбук как отмаря на яхта. На нея Митко е по бански - с бяла шапка и тъмни очила и гледа към фотографа зад рамо. Под фотоса Бербо написа "Наслаждавам се на ваканцията..:)))". От близо месец Митко се разкарва по Черноморието.
Бербатов ще може да се наслади и на нов съотборник. Холандският национал Дирк Кайт е сигурно попълнение на "Фулъм", пише "Дейли Стар". Крилото игра на Острова за "Ливърпул" в периода 2006 - 2012 г., но през миналото лято бе продаден на "Фенербахче" срещу 1 млн. евро.

Сайтът на "котиджърс" пък пусна за първи път възможност за феновете си да изгледат най-силните моменти на отбора през миналия сезон. Феновете на "Фулъм" ще могат да се насладят на изпълненията на Бербо и компания срещу само 15,99 паунда. Митко дори е на корицата на DVD-то.

В същото време Александър Тонев бе засипан с похвали от мениджъра си в "Астън Вила" Пол Ламбърт. "Новите момчета в отбора се справиха страхотно", каза Ламбърт след първата тренировка на бирмингамци за новия сезон. "Имах чувството, че не са спирали да тренират цяло лято. Спазили са режимите по перфектен начин. Сега остава аз и помощниците ми да им вдъхнем доверие, че са номер 1 във Висшата лига. Сигурен съм, ще се справят с предстоящия труден сезон и ще се наложат в отбора", добави Ламбърт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай