Не е истина! Огромно земетресение за Германия на Мондиала!

Япония шокира Германия и прави първенството напълно лудо

Не е истина! Огромно земетресение за Германия на Мондиала! | StandartNews.com

Кой си помисли, че шокиращите резултати на Мондиала в Катар няма да продължат? Днес гръмна нова бомба, след като Япония удари с 2:1 един от най-титулуваните национални тимове в света Германия!

С оглед на по-голямата част от този двубой, това бе направо феноменален обрат.

В 26-та минута имаше две претенции за една минута на германците за игра с ръка в наказателното поле. Съдията Иван Бартън остава безмълвен.

Пет минути по-късно - дузпа. ! Шуичи Гонда повали на земята Давид Раум. Иван Бартън е категоричен.

Гюндоган е безпогрешен и откри резултата.В края на полувремето Кай Хаверц прати топката във вратата. Голът му обаче бе отменен заради засада.

В 60-та минута - греда! Джамал Мусиала с хитро извеждащо подаване към Илкай Гюндоган в наказателното поле. Халфът шутира, но топката се удари в десния страничен стълб. 

Основен въпрос - къде е логиката във футбола? В момент, в който немците мачкаха тотално и вратарят на Япония бе герой, азиатците изравниха!

Рицу Доан! Футболистът реагира най-бързо на рикошета и създалото се разбъркване в наказателното поле, забивайки топката във вратата на Мануел Нойер. 

Циркът стана пълен! ГОЛ! Такума Асано! Той достигна до хубаво подаване на ръба на засадата в наказателното поле и стреля под напречната греда - 1:2.

Зададе се нов шокиращ обрат на световното първенство. Кой наистина можеше да повярва, особено с оглед на развитиито на тази среща.

Сега Бундестимът има много тежко изпитание във втроия кръг, когато играе с Испания. Каква ли драма още ни чака!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай