Три жертви на зверска катастрофа по пътя Русе-Бяла

Три жертви на зверска катастрофа по пътя Русе-Бяла | StandartNews.com

Тежка катастрофа е станала на пътя Русе-Бяла. Трима души са загинали, една тежко ранена жена и 4-годишно дете в кома са приети в болница, съобщава БГНЕС.

Катастрофата стана малко след 11 часа на разклона за село Тръстеник. Шофьорът на единия автомобил е предприел маневра за включване в движението към Русе с обратен завой. В този момент по главния път се е движила втора кола, в която са пътували мъж, две жени и малко дете. При сблъсъка единият автомобил се е възпламенил.

Очевидец се опитал да загаси огъня в колата с пожарогасител, съобщи директорът на ОД на МВР Георги Великов. И уточни, че човекът е подал сигнал за инцидента.

Два екипа на пожарната, както и екип на Гражданска защита, са пристигнали на мястото на катастрофата.

Единият шофьор е загинал на място при удара, а останалите пътници са били тежко ранени. 4-годишното дете е изпаднало в кома. В тежко състояние е бил и другият шофьор, който е пътувал сам. Те са откарани от три линейки на "Спешна помощ" в болницата, но в спешното отделение едната от жените и водачът на френската кола са починали от травмите си.

Другата жена е с тежка черепно-мозъчна травма и с вероятен мозъчен кръвоизлив. Предстои й операция.

Километрични колони от автомобили се образуваха по пътя и в двете посоки заради катастрофата. Това доведе до реорганизация на движението.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай