Неделя,

Стара Загора е във фокуса на дигиталната трансформация

От: Стандарт -
Стара Загора е във фокуса на дигиталната трансформация
A
A
A

Община Стара Загора, съвместно с Асоциацията за иновации, бизнес услуги и технологии, организират информационен семинар на тема „Готовност на регионите за дигитална трансформация – ролята на публичния и частния сектор". Събитието ще се проведе през платформата ZOOM на 12 октомври от 17.00 часа и е част от 19-то издание на инициативата на Европейския съюз- Европейска седмица на регионите и градовете (#EURegionsWeek).  Модератор на събитието ще бъде г-жа Нора Ишкова - Изпълнителен директор на Асоциацията за иновации, бизнес услуги и технологии.

Във форума участие ще вземат още г -жа Ирина Рейес, член на кабинета на комисаря Мария Габриел, г -жа Христина Добрева - държавен експерт в Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията, г -н Илия Кръстев - председател на Асоциацията за иновации, бизнес услуги и технологии и г -н Илия Петров - регионален мениджър Корпоративни клиенти към Виваком.

Семинарът има за цел да покаже ползите от дигитализацията за предоставяне на по-ефективни, устойчиви и приобщаващи градски услуги и среда, ориентирана към гражданите и бизнеса. Г-жа Росица Райкова – началник-отдел „ Инвестиции“ в Община Стара Загора ще представи основните елементи за това как дигитализацията може да бъде приложена на местно ниво и готовността на Стара Загора за подобна трансформация в контекста на Зелената сделка.

Регистрация за събитието може да се направи на следния линк: Readiness of regions for digital transition – role of the public and private sectors – knowledge city - 12INFO21542 (swapcard.com)

Тагове:

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички