Онлайн предизвикателство организират в Стара Загора

По повод 1 юни - Международен ден на детето и 90-годишнината от първото организирано честване на детския празник в Стара Загора

Онлайн предизвикателство организират в Стара Загора | StandartNews.com

 По повод 1 юни - Международен ден на детето и 90-годишнината от първото организирано честване на детския празник в Стара Загора, Община Стара Загора и Народно читалище "Родина 1860", обявяват онлайн предизвикателство на тема „Детството на моята фамилия“. В него децата ще трябва да изработят дигитален фотоалбум, в който да представят своето незабравимото и неповторимо детство, както и това на своите родители, баби и дядовци.


„ Изпратете ни по три снимки /дигитални или сканирани/ или колаж от няколко снимки, като първата от тях отразява детството на вашите баби или дядовци, втората е от времето на вашите родителите като деца, а третата – от вашето детство сега. В рамките на 5 изречения добавете описание на използваните фотоси“, гласи призивът на организаторите от отдел „Култура“. 

Те очакват на адрес [email protected] снимки, придружени с трите имена, възрастта на участника и телефон за обратна връзка. Предложенията ще бъдат публикувани на фейсбук страницата  „Култура и туризъм“ към Община Стара Загора“. Най-оригиналните ваши предложения ще бъдат отличени, а всички участници ще получат грамоти.

Срокът за изпращане на фотоалбум е до 16,00 часа на 27 май 2020 година. Имената на наградените ще бъдат публикувани на фейсбук страницата на отдел „Култура и туризъм“ и на сайта на Община Стара Загора на 1 юни.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай