Вторник,

Мъж почина от инфаркт, докато чака PCR-тест

От: СТАНДАРТ -
2732
Мъж почина от инфаркт, докато чака PCR-тест
A
A
A

Трагедия почерни семейството на дупнишкия бизнесмен Кирил Димитров, след като синът му почина внезапно на 40 години. Страшната история разказа "Струма бг".

Любчо Димитров е издъхнал 40 минути, след като е приет в изолатора в общинската болница в Дупница със съмнение за коронавирус, но причината се оказала инфаркт, а не зараза. Приятели на внезапно починалия млад мъж коментираха, че той е бил широка душа. Веселяк, добър и щедър. Много човечен. Трагедията в семейството е голяма. Само преди една седмица Любчо вдигнал тежка сватба с любимата си, от която има дете на година и половина. Имало над 250 гости на сватбата.

В петък пък е празнувал рождения си ден и кръстил и детето. Всички са шокирани от смъртта му.

Любчо Димитров имал високо кръвно. Преди сватбата е ходил на лекар, но от болницата са му поискали първо да си направи тест за коронавирус и едва тогава щели да го приемат. Той не направил тест и не бил приет”, разказаха приятелите му. В събота сутринта Димитров се почувствал зле. Транспортиран е до болницата в Дупница. Лекари се усъмнили, че е с коронавирус, и го настанили в изолатора. Направен му е тест за COVID-19, но младият мъж издъхнал, преди да е ясен резултатът. Предполага се, че мъжът е починал от инфаркт вследствие на високо кръвно. Вчера 40-г. Любчо бе изпратен в последния му земен път.


Всички новини от категория Регионални.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията