"Мото Коледа" в Плевен дарява деца от центровете от семеен тип

Обикаляме всички центрове, които са от изнесен тип за деца, като за тях имаме подготвени подаръци - абсолютно за всяко дете

"Мото Коледа" в Плевен дарява деца от центровете от семеен тип | StandartNews.com

В Плевен около 500 участници в кампанията "Мото Коледа" ще зарадват с подаръци децата в неравностойно социално положение, настанени в центровете от семеен тип. Коледното шествие на мотористите, облечени като Дядо Коледа, ще завърши с празнично българско хоро на площад “Възраждане“. „Мотористи от всички плевенски клубове се събират и потеглят по улиците на града, за да стигнат до всяко дете от центровете, за което са подготвили изненади. Месеци продължи дарителската кампания. Ако не сте успели да се включите в нея, може и днес да го направите“, каза Тихомир Стоянов:

"Повече хора се включват, за да помагат, продължаваме да събираме дарения за Коледа. Обикаляме всички центрове, които са от изнесен тип за деца, като за тях имаме подготвени подаръци - абсолютно за всяко дете. Новото тази година е, че ще имаме Дядо Коледа в синьо, в деня на „Мото Коледа“. Сложили сме кутиите на АТВ-то отпред, което води колоната, и събираме доста голяма сума пари и там. В самия ден, в който гражданите искат да се включат, които досега не са разбрали, не са знаели, сондираме мнения - да кажат на кого какво точно да помогнем, от какво има нужда".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай