Lidl стъпи и в Карлово

Това е 52-ят град в страната, в който компанията открива свой обект

Lidl стъпи и в Карлово | StandartNews.com

Лидл България разширява своето присъствие на българския пазар с отварянето на първия си магазин в гр. Карлово. С откриването му Карлово става 52-ят град в страната, в който клиентите на Lidl могат да пазаруват вкусна и качествена храна бързо, лесно и удобно.

„В Lidl вярваме, че високото качество трябва да бъде достъпно за всички и затова екипът ни ежедневно работи да предложи на клиентите разнообразен асортимент от внимателно подбрани и проверени продукти на оптимална цена. Всяка година с устойчиви темпове разширяваме търговската си мрежа, откриваме нови обекти и създаваме сигурни и надеждни работни места, вярвайки че по този начин допринасяме за по-бързото развитие на тези райони в България“, каза Милена Драгийска, главен изпълнителен директор на Лидл България.

Обектът в Карлово се намира на ул. „Ген. Заимов“ № 54. Обектът е 117-ят Lidl магазин в страната и впечатлява с модерния си облик, обширна търговска зала със съвременно оборудване, LED осветление с висока енергийна ефективност и електронни ценови табели. За доброто потребителско изживяване допринасят обширният паркинг и облагородената околна инфраструктура. Още от началото на април жителите на района ще се възползват от изцяло ремонтираното спортно игрище на ул. „Ген. Заимов“. Инвестицията е на стойност 95 000 лева. Лидл България ще се погрижи още за изграждането на тротоар и поддръжката на зелените площи около новия си магазин.

През цялата 2023 г. компанията ще продължава устойчивото разрастване на търговската си мрежа. Чрез новите удобни локации веригата цели да осигури на своите клиенти още повече възможности за пазаруване от асортимент с характерното за Lidl оптимално съотношение качество-цена и да се затвърди като любим избор на своите клиенти както за ежедневното, така и за седмичното семейно пазаруване.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай