Понеделник,

5 бебета по ин витро програмата на Стара Загора

От: Стандарт -
5 бебета по ин витро програмата на Стара Загора
A
A
A

5 бебета – три момиченца и две момченца, се родиха през 2019 година в Стара Загора след подпомагане от Общинската програма „Ин витро“. Тази година, в бюджета на местната администрация, са заложени 90 хил. лева, които да бъдат в помощ на двойките и семействата, имащи нужда от процедури и дейности по асистирана репродукция. През 2020 година общо девет семейства са кандидатствали за подкрепа по "Ин витро" програмата.

До 16 юни се приемат документите на двойки от Стара Загора, които желаят да кандидатстват за финансова подкрепа, за да се сдобият с рожба.

Всички необходимите формуляри, както и подробности, са публикувани в сайта на Община Стара Загора, в секция Обявления на Общински съвет https://www.starazagora.bg/bg/obyavleniya-na-obshtinski-savet/podnovyava-se-priemat-na-dokumenti-v-obshtina-stara-zagora-na-dvoyki-s-reproduktivni-problemi-kandidatstvashti-za-finansova-podkrepa-za-deynosti-po-asistirana-reproduktsiya-noviyat-srok-za-podavane-na-dokumenti-e-ot-29-april-do-16-yuni-pri-sashtite-kriterii-i-usloviya-publikuvani-v-sayta-na-obshtina-stara-zagora-v-sektsiya-obyavlenieya-na-obshtinski-savet


Всички новини от категория Регионални.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com