Петък,

Слави: Досега социолозите не познаха нищо

От: Редактор -
2769
Слави: Досега социолозите не познаха нищо
A
A
A

Заради отказа на Слави Трифонов да се кандидатира за депутат, лидерът на партията излезе с ново изявление във Фейсблук. Телевизионният водещ даде да се разбере, че прогнозите за по-нисък резултат на ИТН на 11 юли не го притесняват.. 

"Когато Недялко Недялков, Стойчо Стоев, Антоанета Христова, Валерия Велева, Татяна Буруджиева, Румяна Коларова, Нидал Алгафари, Огнян Минчев, Стъки и още много други знайни и незнайни воини на свободното слово, поставено в услуга на ГЕРБ, когато всички тези прекрасни хора започнат да говорят срещу нещо, което съм направил, аз веднага разбирам, че съм постъпил правилно", пище Трифонов.

В социалната мрежа той дсопълни:

"Искрено благодаря и на социологическите агенции, въпреки че не познаха нищо на предишните избори. Сега те отново гордо доставят информация на всички, които пожелаят.

Сега мога да ви кажа какво ще извадят социолозите горе-долу след една-две седмици. Ще извадят следното: “Вследствие на това, че Слави Трифонов отказа да се кандидатира за депутат, подкрепата към “Има такъв народ” ерозира и спада.”

Сега не мога да бъда сигурен с колко процента ще спадне, но познавайки социолозите и техния манталитет, ще е между два и пет процента.

А на истината, на тази истина, в която е силата, не й пука за всички имена, които споменах. Тя ще стане ясна във вечерта на изборите."


Всички новини от категория Парламентарни избори 2021.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com