Понеделник,

Божков се прицели в София. Мери се с Борисов

От: СТАНДАРТ -
197
Божков се прицели в София. Мери се с Борисов
A
A
A

Укриващият се в Дубай хазартен бос Васил Божков, срещу когото прокуратурата повдигна 18 възможно най-тежки обвинения, ще участва в парламентарните избори. Той ще бъде водач на листата на Българско национално обединение в 25 МИР в София, съобщи "Офнюз". Миналата седмица БНО на чалгаджията Георги Георгиев-Готи, даде 100% листите си на концесия на Божков. Съдът не регистрира Божкотоно лято за вота на 4 април.

ВИЖ ОЩЕ: Протестният вот тръгна с чалга

25 МИР в София, наличен лидерския район, сили ще мерят шефовете на ГЕРБ и БСП Бойко Борисов и Корнелия Нинова.

ВИЖ ОЩЕ: Божков врътна номера на царя. Върза Готи Тиквеника

В същия изборен район партията на Цветан Цветанов "Републиканци за България" обяви, че ще издигне за лидер на листата си бившият волейболен национал Боян Йорданов, който е известен с прозвището Поразяващата лява ръка.

ВИЖ ОЩЕ: Готи, за когото политиката е порно

Вече е внесена и листата на партията на Слави Трифонов "Има такъв народ" в 25-и район. Тя се води от сценариста в телевизия 7/8 Филип Станев.

Водач на листата на партия АБВ е Христо Колев, лидер на софийската организация на партията.

Листата си за вота вече са регистрирали и русофилите от ПП „Възраждане на Отечеството“, водена от лидера Николай Малинов. Той е бивш депутат от БСП, с награди от Медведев и Путин. Срещу него има дело за шпионаж в полза на чужда държава


Всички новини от категория Парламентарни избори 2021.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com