Трима мъже в ареста заради канабис, цигари и нарязан тютюн

Трима мъже в ареста заради канабис, цигари и нарязан тютюн | StandartNews.com

Полицията в пиринско продължава с акциите срещу разпространението на наркотици и нелегални акцизни стоки. Трима мъже са арестувани. Проверка е извършена към 23:30 часа миналия петък на улица "Пирин" в Сандански. У 27-годишния санданчанин С.С. полицаи са намерили и иззели 8,95 грама суха тревиста маса, реагирала положително на канабис. Мъжът е задържан със заповед зад решетките до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

В петък сутринта е спрян за проверка в центъра на Благоевград 59-годишният Н.И. У него при обиска са открити и иззети 21 кутии цигари от различни марки с поставен чужд бандеролен знак. По случая е образуван заявителски материал.

Полицейски служители на Районното управление в Гоце Делчев са хванали в същия ден към 13:20 часа 54-г. петричанин Л.Ч. Той шофирал лек автомобил „Опел корса", но е спрян за проверка на улица "Стара планина" в Гоце Делчев. В колата са спипани 40 кутии цигари без задължителен бандеролен знак и 107 килограма ситно нарязан тютюн. По случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 234, ал.1 от НК.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай